تازه ترین خبرهـا از دنیـای آی تی و تکنـولوژی

نایت اسکین

کوچکترین کامپیوتر رومیزی دنیا، کوچکتر از یک سیب !

 


کوچکترین کامپیوتر رومیزی دنیا که مکعبی به ابعاد تقریبی پنج سانتی‌متر است از لینوکس قدرت میگیرد. ‏مشخصات این کامپیوتر جذاب عبارت هستند از یک پردازنده ۳۰۰ مگاهرتزی اتم، ۶۴ مگابایت اس.دی. رم، خروجی مونیتور با وضوح ۱۰۲۴ * ۱۲۸۰ پیکسل، درگاه فلش کارت، درگاه یو.اس.بی، کارت شبکه و کارت سریال. ‏



مشخص است که این سخت‌افزار نمی‌تواند هیچ سیستم‌عامل مدرنی را اجرا کند اما نسخه‌های سبک لینوکس امکان اجرای گرافیکی روی این کامپیوتر و اتصال بدون دردسر به اینترنت را دارند. ‏این مکعب جذاب در دو رنگ زرد و مشکی در ژاپن تولید شده است. ‏


نایت اسکین

موبایلتان را با آهنربا شارژ کنید!


دانشمندان با کمک نیروی مغناطیسی موجود در آهنربا توانستند شیوه جدیدی برای شارژ کردن گوشی های هوشمند و تبلت ها ابداع کنند. به گزارش پی سی ورلد، شارژ از طریق القا به کمک میدان های مغناطیسی قدرت بسیار بالایی دارند، ولی در عین حال برد کمی نیز دارند و آهنرباها در شارژ کردن گوشی های موبایل بسیار کاربردی می باشند. زمین به تنهایی یکی از بزرگ ترین منابع به منظور تامین مغناطیس لازم برای چنین شارژر هایی است.



این را هم باید اضافه کنیم شارژرهای کوچک القایی نمی تواند گوشی شما را به تنهایی برایتان شارژ کنند. با این که سیستم های شارژ القایی که تا به حال ساخته شده است بسیار مورد استفاده قرار می گیرد و کار با آنها آسان است، اما مشکل طول برد آنها همچنان وجود دارد. چنین فناوری ای قابلیت های بسیاری برای پیشرفت دارد به همین سبب حاصل چند دهه تحقیقات در زمینه این فناوری ها این است که انرژی را بدون نیاز به سیم جابجا کنیم.


نایت اسکین

ساعت رولر!


به تکنولوپی تلفن های رولی (rollerphone) سلام بگویید. این وسیله زیبا که در نگاه اول فقط یک مچ بند جذاب به نظر میرسد با کمی دقت هویت دیگر خود را رو می کند و مشخص میشود که هم ساعت و هم گوشی موبایل است. گوشی موبایل نهفته در این دستبند با صفحه ای لمسی و شفاف که قابلیت جمع شدن در قاعده دستبند را دارد.

این تکنولوژی بالا با ویژگی های ارگونومی بی نقص و تنسنجی در طراحی به گونه ای سفارشی سازی شده که طول صفحه نمایش از مچ بند تا نک انگشتان دست است. و همین باعث شده به صورت مناسبی بین گوش و دهان قرار گیرد.

علاوه بر ویژگی های ظاهری و آشکار، این گوشی دارای منوی چند رسانه ای علاقه مندی هاست که شما به صورت مستقیم میتوانید به تماشای فیلم، چت آنلاین، بازی ، خواندن کتاب و گوش دادن به موسیقی بپردازید و کل دنیای دیجیتال خود را روی مچِ دست خود داشته باشید.




گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org




نایت اسکین

کوله پشتی از آینده!


در آینده دستگاه های الکترونیکی چیزی بیشتر از یک صفحه نمایش مستطیل شکل در جیب ما خواهند بود. آنها به صورت یکپارچه جزئی از زندگی ما خواهند شد و در تار و پود زندگی ما رسوخ خواهند کرد. کوله پشتی androcell که با فناوری "Cradle to Cradle" تولید شده است نمونه ای از وسایل رو به آینه است که علاوه بر کوله پشتی یک دستگاه ارتباطی الکتریکی نیز می باشد. پس اگه کسی رو دیدید داره با کوله پشتیش حرف میزنه فورا نگید طرف دیوونست. با مراجعه به سایت طراحی یانکو (لینک) میتونید اطلاعات بیشتری در مورد این کوله پشتی منحصر به فرد و زیبا کسب کنید.


نایت اسکین

وسترن دیجیتال و آغاز فروش باریک ترین هارد دیسک 1 ترابایتی دنیا


سیگیت باید به خودش تکانی بدهد. بعد از اینکه این شرکت هارد دیسک 500 مگابایتی خود با ضخامت 5 میلیمتر را معرفی کرد، حالا نوبت به وسترن دیجیتال رسیده تا نه تنها هارد 1 ترابایتی خود با ضخامت 7 میلیمتر را معرفی نماید، بلکه فروش و تحویل آن را هم آغاز کند. با استفاده از فناوری StableTrac، هر دو انتهای محور استوانه ای موتور محکم و ثابت نگه داشته شده و به این صورت لرزش به حداقل می رسد و پیگیری خوانش اطلاعات بهبود می یابد. 

فناوری SecurePark هم هدهای ثبت اطلاعات را در حین افزایش دور هارد یا کاهش آن یا موقع خاموشی، با فاصله از دیسک نگه می دارد. این فاصله منجر به کسب اطمینان از عدم لمس دیسک توسط هد ضبط اطلاعات و در نتیجه افزایش طول عمر آن می شود. 

منبع : نارنجی



نایت اسکین

هر سطحی را به صفحه لمسی تبدیل کنید


یک گروه متشکل از محققین دانشگاه آلبرتا، دانشگاه تورنتو و شرکت اتودسک توانسته‌اند محصول جدیدی به نام انگشت جادویی "Magic Finger" را خلق کرده‌اند. این محصول در قسمت انتهای انگشت قرار می‌گیرد و هر سطحی را بصورت مجازی به صفحه لمسی تبدیل می‌کند. از این روش می‌توان برای کنترل تلفن هوشمند بدون آنکه آن را از جیب خارج کرد، استفاده نمود.



این محصول که هفته پیش در ۲۵‌مین همایش ACM و در کمبریج معرفی شد، برروی انگشت نصب می‌شود و کنترل ابزار مورد نظر کاربر را بدون اینکه ابزار حاضر باشد، بدست می‌گیرد. یک سناریو این است که تلفن در جیب شما قرار دارد و با استفاده از حرکت انگشت از یک سمت به سمت دیگر مکالمه تلفنی را برقرار کنید یا تماس را رد کنید و یا یک موزیک را پخش کنید.

انگشت جادویی شامل دو دوربین است، یک دوربین RGB میکرو که قادر به تشخیص سطح مانند تی‌شرت، شلوار یا سطوح دیگر است و دوربین دیگر که وظیفه تشخیص حرکت‌ها را برعهده دارد. کاربر می‌تواند دستورات مختلف حرکتی را برای این ابزار تعریف کند تا هر کدام یک عملیات خاص را برروی ابزار متصل به آن، اجرا کند.



انگشت جادویی دقت بسیار بالایی دارد و قادر به تشخیص ۳۲ نوع مختلف از پارچه با دقت ۹۸ درصد است. این بدین معناست که این وسیله برروی هر نوع پارچه و سطحی کار می‌کند. مهم نیست آن را برروی پیراهن یا شلوار یا میز خود حرکت دهید، دستورات شما برروی انواع مختلف سطوح به خوبی کار می‌کند.

این فناوری محدود به تلفن‌های هوشمند نمی‌شود، انگشت جادویی می‌تواند در ابزارهای مختلف استفاده شود. ایده پشت این محصول آنقدر بزرگ است که می‌تواند با پروژه‌های عظیمی همچون عینک گوگل رقابت کند. به عنوان مثال می‌توان از این فناوری در کنسول‌های بازی، اسکنرهای QR یا شاید کامپیوترهای رومیزی و غیره استفاده نمود.



نایت اسکین

موس بی سیم هوایی


طراحی گجت های متفاوت کامپیوتری برای طراحان آنها هیجان خاصی داشته است به طوری که اخیرا طراحی های متفاوتی برای کیبورد، ماوس، اسپیکر و سایر قطعات کامپیوتری مشاهده شده است. یکی از این طرح های متفاوت ساخت ی موس بی سیم است که همانند یک دستکش در دست قرار گرفته می شود و با حرکت دست می توان نشانگر موس را حرکت داد.



شیوه کار آن به این شکل است که از طریق انگشت اشاره و انگشت شصت ، مانند دستکش در دست قرار گرفته می شود و با حرکت انگشت اشاره نشانگر موس به حرکت درمی آید.بر روی انگشت اشاره سه دکمه تعبیه شده است که برای کلیک راست،کلیک چپ و توقف آنها بوده و از طریق انگشت شصت می توان سه کلید دلخواه را کلیک کرد.



نایت اسکین

گوگل و ناسا آینده هوش مصنوعی را رقم می زنند


گوگل و ناسا اعلام کردند که در حال همکاری برای ایجاد یک آزمایشگاه متمرکز بر توسعه آینده هوش مصنوعی با استفاده از ابر رایانه های کوانتمی هستند. محققان در آزمایشگاه کوانتمی هوش مصنوعی ساخته شده در مرکز تحقیقاتی آمِس ناسا (واقع شده در کالیفورنیا) مشغول کار بر یک کامپیوتر کوانتمی هستند که از سیستم های شرکت D-Wave می باشد. و گوگل می گوید: ما به دنبال این هستیم که بفهمیم، کامپیوتر های کوانتمی چگونه می توانند در یک ماشین یادگیری، پیشرفت حاصل کنند.

در واقع گوگل گمان می کند که کامپیوتر های کوانتمی، توانایی جست و جو در وب و تکنولوژی تشخیص مکالمه را دگرگون خواهد کرد، در حالی که برخی از محققان به دنبال این هستند که چگونه می توان با تکنیک های مشابه بیماری ها را مدل سازی کرده و وضعیت آب و هوا را بررسی کنند. معلوم نیست که این پروژه تا کجا پیشروی کند و یا اینکه مدت زمان کار روی این پروژه چه قدر خواهد بود.اما به نظر می رسد که محققان در مراحل اولیه این طرح هستند و با این حال این پروژه بسیار هیجان انگیز به نظر می آید.


نایت اسکین

گجتی ساده و کاربردی برای آیفون وهندزفری


دوست دارید هندزفری خود را به صورت جمع شده و مرتب همراه داشته باشید؟ دوست دارید از طریق آیفون خود به صورت ایستاده فیلم ببینید؟

Angryman گجت زیبایی است که در عین سادگی ،زحمت این دو مورد را برای شما می کشد.در صورتی که نگهداری سیم هندزفری شما به صورت جمع شده یک دغدغه همیشگی است این گجت ساده پس از جمع کردن سیم آن را مانند یک گیره و در حال جمع شده نگهداری می کند و مانع از بازشدن آن می شود.

برای استفاده در آیفون جهت ایستاده بودن آن در دوحالت طولی و عرضی نیز با شکل های مختلفی که این گجت طراحی شده است نیاز شما را مرتفع می سازد و جهت استفاده در مسافرت های مختلف و یا میز کار برای تماشای یک فیلم ویا یک کلیپ مورد علاقه کاربردی می باشد.این گجت در رنگ های مختلف ایجاد شده است.


نایت اسکین

گوش کردن به موسیقی با استخوان‌های گونه


هنگام شنا کردن، گوش کردن به موسیقی دشوار است، چون حتی هدفون‌های ضد آب هم ناکارآمد هستند، این هدفون‌ها هم باید با پخش صدا در هوا، صدا را به پرده گوش برسانند، زیر آب هم که چیزی که نیست، همین خواست. اما حالا شرکتی پیدا شده که هدفون‌هایی به نام "نپتون" تولید می‌کند، این هدفون‌ها درست روی استخوان گونه قرار می‌گیرند و استخوان را می‌لرزانند و از این طریق صدا را به حلزون گوش می‌رسانند و گوش کردن به موسیقی را ممکن می‌کنند. به این کار در پزشکی "هدایت استخوانی" گفته می‌شود. بعضی از پستانداران‌های دریازی هم از همین شیوه برای شنوایی استفاده می‌کنند.

هدفون نپتون، شکل ارتقای یافته هدفون قبلی شرکت FINIS با نام SwiMP3 است. هدفون نپتون چهار گیگ ظرفیت دارد و قیمت‌اش ۱۶۰ دلار است.



همه می‌دانند که چقدر موسیقی، عملکرد ورزشی و شوق به ورزش را بیشتر می‌کند.


نایت اسکین

کول دیسک کریپتکس متفاوت و امن


وقتی برای اولین بار چنین گجت عجیبی را می بینیم این حس تداعی می شود که ابزاری عتیقه و قدیمی روبروی ماست که سال های طولانی در زیر خروارها خاک و در قبرهای تو در تو پنهان بوده و برای مخفی کردن اسناد و مدارک مهم از دید اجانب، از آن استفاده می شده. ‏‎اما این وسیله عجیب و جالب چیزی نیست جز یک کول دیسک واقعی! ‏‏

‏‎این فلش درایو توسط یک فرد روسی به نام Tarator ساخته شده و طرح جالب و ابتکاری آن توسط نرم افزار AutoCad مدل شده است. دقیقاً مشخص نیست از چه فلزی برای ساخت این گجت استفاده شده اما ظاهراً جنسی برنجی دارد. ‏‎کول دیسک با روکشی پوشیده شده که حاوی یک قفل با رمز پنج رقمی است و چشمهای کنجکاو را از فایلهای حساس شما دور نگه می دارد. تا زمانی که رمز درست وارد نشود کول دیسک از غلاف خود خارج نخواهد شد. بنابراین اینجا یک لایه امنیتی متفاوت برای نگه داری اطلاعات ایجاد شده است. ‏‎دقیقاً مشخص نیست که قفل این گجت با چه مکانیزمی و به چه صورت کار می کند و تصور می کنم اگر مشخص بود دیگر با یک کول دیسک معمولی تفاوتی نداشت‏


نایت اسکین

مسواکی که موسیقی پخش می کند


همانطور که میدانید افراد سیگاری دندان های زرد و پوسیده ای دارند حتی افرادی که قهوه می نوشند دندان هایشان رنگ اولیه خود را از دست می دهند. و ممکن است افردی هم حال و حوصله مسواک زدن را نداشته باشند. مسواک Beam این مشکل را حل کرده است و شما را وادار به مسواک زدن می کند.

می توان اسم این مسواک را مسواک هوشمند گذاشت زیرا این مسواک در زمان استفاده به صورت خودکار شروع به پخش موسیقی می کند. این مسواک مخصوص کاربران آندروید , IOS و ویندوز فون ۸ می باشد. و پس از اتصال با تلفن همراه در زمان استفاده موسیقی پخض می کند علاوه بر پخش موسیقی این مسواک دارای برسی نرم و لطیف بوده و باعث آزار دهان نخواهد شد. این مسواک در ماه نوامبر راه اندازی می شود و قرار است که قیمت آن بین ۳۵ تا ۵۰ دلار باشد.



نایت اسکین

کلاف نخ شارژر موبایل می شود


تعجب نکنید خیلی کار پیچیده ای انجام نشده است تنها سیم شارژر به شکل کلاف نخ ساخته شده است. این همان شارژر معمولیست که به شکل کلاف درآمده است ...


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.net

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


نایت اسکین

کتاب مجهز به صفحات لمسی برای تجربه سفر در زمان

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


کتاب مجهز به رایانه کوچک داخلی و صفحه نمایش لمسی، امکان سفر و تجربه حضور در دوره‌های مختلف در هنگام بازی را برای کاربر فراهم می‌کند. کتاب Myst نمونه‌ای از کتاب‌های قابل لینک است که امکان ایجاد لینک‌های ثانویه و سفر به اعصار مختلف را فراهم می‌کند. این کتاب مجهز به یک رایانه کوچک دست ساز با ویندوز XP و یک صفحه نمایش لمسی پنج اینچی با وضوح تصویری 480*640 پیکسل است.

اندازه کتاب نصف یک نوت بوک است و انرژی مورد نیاز توسط یک باتری قابل شارژ لیتیوم یون 3-cell تأمین می‌شود که می‌تواند حداکثر تا دو ساعت مورد استفاده قرار بگیرد. یک پردازنده 1.6 گیگاهرتز Intel Z530P، چیپست گرافیک Intel GMA500 و یک حافظه یک گیگابایت در این کتاب بکار رفته است. کاربر با کتاب Myst می‌تواند مجموعه‌ای از بازی ویدئویی Myst‌ را که در سال 1993 عرضه شده بودند، در قالبی جدید تجربه کند. طراحی و ساخت کتاب شش سال بطول انجامیده و با قیمت 15 هزار دلار فروخته می‌شود.


نایت اسکین

کرم ابریشم با دستکاری ژنتیکی تار عنکبوت تولید می‌کند

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


جمعی از پژوهشگران آمریکایی توانسته اند کرم های ابریشمی خلق کنند که از نظر ژنتیکی توانایی تولید ماده ای شبیه تار عنکبوت اما با استحکام بیشتر را دارند. هدف نهایی این تیم تحقیقاتی از دانشگاه وایومینگ تولید ابریشم از کرم هایی است که همانند تار عنکبوت محکم و با دوام باشد. تار عنکبوت یکی از محکم ترین مواد توصیف شده، به نحوی که با توجه به وزن آن به مراتب از فولاد محکم تر است.

پژوهشگران برای چندین دهه در پی دستیابی به تار عنکبوت در مقادیر تجاری بودند اما موفقیتی به دست نیاوردند. لیل ناکامی در این زمینه این بوده است که تولید تار عنکبوت از طریق "پرورش" این جانور امکان پذیر نیست زیرا مقدار تار تولید یک عنکبوت بسیار ناچیز است و علاوه براین، این جانور گرایش شدیدی به همجنس خواری دارد. پرورش کرم ابریشم و تولید تارهای ابریشم در مقیاسی زیاد، به راحتی صورت می گیرد، اما این تارها از استحکام کافی برخوردار نیستند.

پژوهشگران سالهاست در تلاشند تا با تغییرات ژنتیکی در کرم ابریشم از جمله پیوند ژن عنکبوت به این حشره تارهایی شبیه به عنکبوت اما با استحکام بیشتر تولید کنند. اما کرم هایی که تغییرات ژنتیکی در آنها داده شده تا کنون نتوانسته اند به اندازه کافی تار عنکبوت تولید کنند. اما اعضای این تیم تحقیقاتی به ریاست پروفسور دان یارویس ظاهرا توانسته اند ترکیبی از تار عنکبوت و تار ابریشم در مقیاسی زیاد تولید کنند و این تارهای تولیدی همانند تار عنکبوت از استحکام زیادی برخوردار هستند.

دکتر کریستوفر هالند از دانشگاه آکسفورد گفته است: یافته های این تحقیق می تواند یک گام ما را به تولید تجاری ابریشم هایی با استحکام زیاد نزدیک کند. مهم ترین کاربرد این تارها در پزشکی تولید نخ های محکم بخیه است. این تارها همچنین می تواند به عنوان جایگزینی برای پلاستیک هایی که از نظر زیست محیطی مضر هستند و تولید آنها نیاز به صرف انرژی بسیار دارد، به کار برود. پروفسور گای پاپی از دانشگاه ساوت همپتون معتقد است این تارهای تولیدی تهدیدی برای طبیعت به شمار نمی رود و فواید آن بیش از هر گونه خطری است.


نایت اسکین

تصاویری از جدیدترین نوع تلفن هوشمند
کف دستتان را به آی-فن تبدیل کنید!


محققان آلمانی با کمک گرفتن از دوربینهایی که در فناوری کینکت مایکروسافت استفاده شده اند، سیستمی ابداع کرده اند که می تواند کف دست کاربران آی-فن را به یک گوشی تلفن هوشمند تبدیل کند. 
تصور کنید موبایلتان در حال زنگ خوردن است اما به دلیل اینکه در زیر تشک مبل فرو رفته، یا دست شما خیس یا چرب است نمی توانید گوشی خود را پاسخ دهید. در چنین شرایطی چه عکس العملی نشان می دهید؟

مهندسان دانشگاه پوستدام در آلمان برای چنین شرایطی راه حل جالبی ابداع کرده اند که با استفاده از آن می توان جای کلید پاسخ گویی، کلید روشن کردن پیغام گیر یا روشن کردن بلند گوهای گوشی را بر روی کف دست فشار داد تا این کلیدها بر روی گوشی فعال شوند. برای استفاده از این ابزار به دو چیز نیاز خواهد بود: آگاهی دقیق از جای برنامه های جانبی گوشی های لمسی و در اختیار داشتن فناوری که بتواند فشارهای وارد شده بر روی دست را ردیابی کرده و با ارسال آن به یک رایانه دستور مناسب را روانه تلفن همراه کند.

محققان برای پی بردن به میزان آگاهی کاربران تلفنهای هوشمند آی-فن 12 داوطلب را به کار گرفته و آنها را مورد بررسی قرار دادند تا دریابند این افراد تا چه اندازه در به یاد آوردن موقعیت برنامه های مورد علاقه خود در آی-فن مهارت دارند. نتایج این بررسی نشان داد 68 درصد از کاربران آی-فن می توانند موقعیت درست برنامه های مورد علاقه خود را بر روی کف دستشان نشان دهند.

با در نظر گرفتن بالا بودن احتمال یافتن برنامه های مورد نظر آی-فن در حالی که تلفن در معرض دید کاربر قرار ندارد، محققان از دوربینهای عمقی، مشابه دوربینهایی که در فناوری کینکت مایکروسافت مورد استفاده قرار می گیرد، برای ردیابی فشارهای وارد شده بر روی کف دست کاربران استفاده کردند.

این دوربینها پرتوهای فروسرخ و نامرئی را بر روی سطح می تابانند که برای درک مدت زمانی که این پرتوها نقاط مختلف سطح را پوشش داده و سپس به سوی یک حسگر بازتابیده می شوند، از شدت جریان مافوق سریعی استفاده می کند. به این شکل این سیستم می داند که فاصله اجسام مختلف تا دوربین چه اندازه است و زمانی که کاربر انگشتش را بر کف دستش می فشارد، سیستم می تواند موقعیت و زمان این حرکت را به دقت تعیین کند.

بر اساس گزارش نیوساینتیست، این اطلاعات به رایانه ای ارسال شده و پس از پردازش دستورهای مرتبط با حرکت انجام شده را به تلفن همراه ارسال می کند. محققان در تلاشند با استفاده از این فناوری در کنترلهای ابزارهایی از قبیل تلویزیون نیز تحولی ایجاد کرده و دست کاربران را جایگزین این ابزارها کنند.


گروه اینترنتـی پرشین استار | www.Persian-Star.org

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.net

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

منبع : کنجکاو

 

 



امتیاز بدهید :

| امتیاز : 0
موضوع : | بازدید : 607
برچسب ها :

تاريخ : دوشنبه 10 تير 1392 | 19:55 | نویسنده : |