اخبار سینمای ایران

http://picture.marshalclub.org/Archive/35653.aspx



 

 

 
انتشار پوستر فیلم «پل چوبی» با بازی بهرام رادان و مهناز افشار

 
http://picture.marshalclub.org/Archive/2013/5/9/7qunkbse295xwfqj5hfg.jpg
 
فیلم سینمایی «پول چوبی» به کارگردانی مهدی کرم‌پور بعد از انتخابات ریاست جمهوری روی پرده سینماها می‌رود.

بهرام رادان، مهناز افشار، هدیه تهرانی، مهران مدیری، آتیلا پسیانی، فرهاد اصلانی و برزو ارجمند در این فیلم بازی می‌کنند که اولین بار در سی‌امین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد.

در خلاصه داستان «پل چوبی» آمده است: «پل چوبی» معبری بود بر خندق شمالی تهران، مابین پایتخت و ییلاق شمیران، محل اتصال تهران قدیم و تهران مدرن. اینجا و اکنون محله پل چوبی یادگار گذشته است. نامی به جامانده در قلب شهری پرهیاهو و محل رخداد عاشقانه‌ای ناآرام.


http://picture.marshalclub.org/Archive/2013/5/9/IMAGE635034585148613221.jpg

پوستر فیلم را محمدحسین هوشمندی طراحی کرده است.


کرم‌پور 37 ساله کارگردان فیلم‌های سینمایی «جایی دیگر»، «چه کسی امیر کشت؟» و «تهران: سیم آخر» اپیزود دوم فیلم «طهران تهران» است و سریال «یه تیکه زمین» را هم در کارنامه دارد.
-----------
منبع: خبرآنلاین
 
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
 

تقدیر از پرویز پرستویی و حمید فرخ نژاد در کانادا

 
http://picture.marshalclub.org/Archive/2013/5/9/120096_635030234331635951_m.jpg

 
تندیس جشنواره برای بهترین بازیگر مرد به پرویز پرستویی، به خاطر بازی در «من و زیبا» و دیبلم افتخار به فرخ‌نژاد برای بازی در «زندگی‌ خصوصی آقا و خانوم میم» اهدا شد.

به نقل از روابط عمومی چهارمین جشنواره فیلم‌های ایرانی‌ در کانادا؛ اختتامیه این جشنواره در سالن پارادایز سینمای یورک واقع در شمال شهر تورنتو برگزار شد. شاهرخ بحرالعلومی دبیر جشنواره و گوهر‌خیراندیش ریاست هیأت داوران ضمن قرائت بیانیه هیات داوران و پیام ریاست سازمان سینمایی به معرفی‌ برندگان این دوره از جشنواره پرداختند.

دیبلم افتخار برای بهترین بازیگری مرد، به خاطر بازی‌ در فیلم «زندگی‌ خصوصی آقا و خانوم میم» به حمید فرخ‌نژاد اهدا شد. تندیس جشنواره برای بهترین بازیگر مرد به پرویز پرستویی، برای بازی در فیلم سینمایی «من و زیبا» اهدا شد. دیپلم افتخار بهترین بازیگر زن برای بازی در فیلم «فصل انار» به ماهچهره خلیلی، اهدا شد. تندیس جشنواره برای بهترین بازیگر زن به پریوش نظریه برای بازی در فیلم سینمایی در انتظار معجزه اهدا شد.

دیپلم افتخار و لوح جشنواره برای بهترین فیلم کوتاه به فیلم «اینجا من بود» ساخته تینا پاکروان اهدا شد. تندیس جشنواره و جایزه نقدی ۱۰۰۰ دلاری برای حمایت از فیلم بعدی کارگردان به فیلم کوتاه «بازگشت» ساخته سهیلا گلستانی، و تندیس جشنواره در بخش مستند به بهترین دستاورد هنری این بخش برای موسیقی فیلم «دوبلر ساکت» ساختهٔ‌ نوید فشامی اهدا شد. تندیس جشنواره برای بهترین فیلم داستانی به فیلم سینمایی زندگی‌ خصوصی «آقا و خانوم میم» ساخته روح‌الله حجازی اهدا شد.

تندیس جشنواره برای بهترین کارگردانی به روح‌الله حجازی، برای فیلم «زندگی‌ خصوصی آقا و خانوم» میم اهدا شد. لوح جشنواره و دیپلم افتخار برای بهترین کارگردان فیلم اول به مصطفی شایسته، برای فیلم «من همسرش هستم»، تندیس جشنواره برای بهترین کارگردانی فیلم اول به محسن شرفی‌نیا، برای «فصل انار» و تندیس جشنواره به همراه لوح تقدیر بهترین دستاورد هنری در بخش فیلم‌های سینمایی به دلیل بازیگری خلاقانه و کوشش هنرمندانه به سیدجلیل میرطبایی، برای بازی در فیلم «فصل انار» اهدا شد.

تندیس جشنواره در بخش فیلمنامه به فریدون حسن‌پور، برای فیلمنامه «من و زیبا» اهدا شد. تندیس جشنواره برای بهترین نوآوری به محمدرضا امیرابراهیمی، برای بازیگری در هفت نقش و کارگردانی فیلم «قفسی برای پرستو‌ها» تقدیم شد.

تندیس جشنواره و جایزه ویژه هیات داوران به غلامرضا آزادی، برای کارگردانی فیلم سینمایی «قبیله من» و پرداختن به مضامین ممتاز هنر و فرهنگ ایرانی‌ اهدا شد. دیپلم افتخار در بخش انیمشین به فیلم «ماهیگیر» ساخته نیما غضنفری اهدا شد.

همچنین از سو‌ی‌ دبیر جشنواره، با اهدا تندیس یادبود جشنواره از سه‌ دهه بازیگری حسین یاری در سینما و نزدیک به دو دهه بازیگری محمدرضا فروتن تجلیل شد.

دبیر جشنواره جایزه یک عمر فعالیت هنری و سینمایی این دوره جشنواره را همراه با تندیس جشنواره به خاطر بازی‌های ماندگار و تاثیر گذار در سینما ،تئأتر و تلویزیون به گوهر خیراندیش اهدا کرد. 

در پایان مراسم دیا دی، خواننده‌ ایتالیایی‌ به زبان فارسی سرود ‌«ای ایران» را اجرا کرد که مورد تشویق حاضران واقع شد و سپس به قید قرعه جوایز نفیسی از جمله ۵ بلیط بازگشت به ایران و ۱۰ سکه بهار آزادی و ... به تماشاگران اهدا شد.

مراسم اختتامیه جشنواره شب گذشته، ساعت 21 شب در سالن پارادایز سینمای یورک واقع در شمال شهر تورنتو برگزار شد و با استقبال کم سابقهٔ تماشگران همراه بود، نمایندگان مجلس فدرال کانادا با اهدای لوح تقدیر به دبیر جشنواره و هیات داوران از برگزارکنندگان این جشنواره قدردانی‌ کردند و در پیامی از سو‌ی‌ نخست وزیر کانادا جشنواره فیلمهای ایرانی‌ را به عنوان تاثیرگذاری هنر جامعه ایرانی‌ بر سایر جوامع مهاجر معرفی‌ نموده‌ و مورد ستایش قرار دادند. این پیام از سو‌ی‌ کاستاس من کاستس، نماینده مجلس دولت فدرال به دبیر و هیات داوران ارسال شد که توسط سرا یورمن، مدیر روابط عمومی‌ جشنواره قرائت شد.
-----------
منبع: برنا
 
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 
 
پیمان معادی همبازی مورگان فریمن در فیلم «آخرین شوالیه ها» شد

 
http://picture.marshalclub.org/Archive/2013/5/9/IMAGE634755764792039747.jpg

 
پیمان معادی در فیلم «آخرین شوالیه ها» در نقش یک امپراطور ایفای نقش کرده که در این فیلم با مورگان فریمن و کلایو اوون همبازی بوده است.

این فیلم که کارگردانی ژاپنی به نام کازاوکی کاریا آن را کارگردانی کرده است، در مراحل پس از تولید قرار دارد و زمان اکران آن مشخص نیست. این فیلم هالیوودی در جمهوری چک فیلمبرداری شده است. «آخرین شوالیه ها» در ژانر اکشن است و مایکل کاینوست و داو ساسمن فیلمنامه آن را نگاشته اند.

علاوه بر این بازی در نقش یک خون آشام هم به معادی پیشنهاد شده است که به گفته وی به دلیل نوع نقش بسیار وسوسه انگیز است. پیش از این پیمان معادی بازی در نقش مازیار بهاری در فیلم «گلاب» به کارگردانی جان استوارت را پیشنهاد داشت که قبول نکرد. این فیلم از مضمونی ضدایرانی برخوردار بود.

جان استوارت مجری سرشناس آمریکایی که برنده 18 جایزه امی شده، می خواهد اولین فیلمش را کارگردانی کند.

«گلاب» نام فیلمی است که فیلمنامه آن هم توسط خود جان استوارت از رمان «...بعد آن‌ها به دنبال من آمدند» مازیار بهاری نوشته می‌شود.

ماجرای کتاب، خاطرات 118 روز زندان خبرنگار بی‌بی‌سی، مازیار بهاری است که در زمان فتنه 88 به ایران آمده بود. او که در مصاحبه‌اش با پرس‌تی‌وی اعتراف کرد که خبرنگاران غربی برای جاسوسی کار می کنند و او هم به دنبال تحقق یک انقلاب رنگی بوده، پس از آزادی از زندان و گریختن از کشور اعترافاتش را پس گرفت و کتاب «...بعد آن‌ها به دنبال من آمدند» را نوشت.

این کتاب داستان او را روایت می کند، در حالی که نامزد حامله‌اش پائولا را در لندن گذاشته و به ایران آمده و در شلوغی فتنه سال 88 به زندان اوین می‌افتد و 118 روز در آن به سر می‌برد.

«گلاب» هم لقبی است که او به زندانبانش داده. ظاهرا او از روی بوی گلاب زندانبانش را می‌شناخت. ساخت این فیلم از ماه ژوئن یا ژوئیه سال جاری آغاز می‌شود و قرار است سال 2014 اکران شود.

جان استوارت که سابقه مجری‌گری مراسم بزرگی مثل اسکار هفتاد و هشتم را در کارنامه دارد، برای اولین فیلمش یک کار ضدایرانی را انتخاب کرده تا بلکه بتواند با جوایز احتمالی جایی در بین کارگردانان مشهور پیدا کند.

فعلا دو کمپانی «باسبوی پروداکشنز» و «آد لات اینترتینمنت» ساخت این فیلم را بر عهده گرفته‌اند.

جی‌جی پریتزکر که تهیه‌کننده فیلم‌های مهمی چون «درایو» و «لانه خرگوش» است، به همراهی اسکات رادین تهیه‌کننده مطرح و برنده اسکار فیلم‌های کارگردانان یهودی هالیوود، برادران کوئن و خود جان استوارت تهیه‌کنندگان این پروژه ضدایرانی هستند.

رادین همین‌طور سابقه تهیه فیلم‌هایی چون «شبکه اجتماعی» و «دختری با خالکوبی اژدها» از دیوید فینچر، «خون به پا می‌شود» از پل تامس اندرسون، «امپراطور طلوع ماه» از وس اندرسون، فیلم موهن «دیکتاتور»، «اسلیپی هالو» از تیم برتون و فیلم‌های متعددی از برادران کوئن را در کارنامه خود دارد.


پیمان مُعادی (زاده ۱۳۴۹ در نیویورک) فیلمنامه‌نویس و بازیگر ایرانی است. او برای نقش آفرینی در فیلم‌های «جدایی نادر از سیمین» و «دربارهٔ الی» شناخته شده است.
-------------
منبع: سینما پرس
 
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

 
قحطی زن در سینمای ایران و محدودیت های آنان ادامه دارد!
اکبر عبدی باز هم بازیگر نقش یک زن شد


 
http://picture.marshalclub.org/Archive/2013/5/9/148333_266.jpg

 
تجربه ی بازی در نقش مادر برای عبدی به قدری خوش آیند بود که او بار دیگر تمایل پیداکرد که خود را در این نقش محک بزند بازی در فیلمی به کارگردانی فریدون جیرانی به ایفای نقش پرداخت.
اکبر عبدی بازیگر کمدین سینمای ایران برای چندمین بار مادر شد.

اکبرعبدی بازیگر کمدین سینمای ایران تنها بازیگری است که توانست بازی متفاوت و دیدنی خود در نقش مادر را برای سومین بار برای خود ثبت کند.

بنابر گزارش باشگاه خبرنگاران ، اکبر عبدی برای اولین بار در سال 1373 در فیلم سینمایی "آدم برفی" به کارگردانی داود میرباقری به ایفای نقش پرداخت فیلمی که اکران عمومی آن تا سال 76به تعویق افتاد.

این بازیگر پس از 18سال در فیلمی به کارگردانی رضا عطاران در نقش مادر رضا عطاران به ایفای نقش پرداخت بازی در فیلمی کمدی که فروش قابل توجهی را برای خالق آن رقم زد.

تجربه ی بازی در نقش مادر برای عبدی به قدری خوش آیند بود که او بار دیگر تمایل پیداکرد که خود را در این نقش محک بزند بازی در فیلمی به کارگردانی فریدون جیرانی به ایفای نقش پرداخت.

فیلم سینمایی "زندگی دوگانه فیروز" داستان کمدی اجتماعی دارد و ماجرای آن داستان مردی میان سال را روایت می کند که بسیار خسیس است و بروز این ماجراها تحولاتی در زندگی اش ایجاد می کند. عبدی در این فیلم در نقش مادر و خاله ی فرهاد اصلانی به ایفای نقش پرداخته است.

باید منتظر ماند و دید "عبدی" در این فیلم چگونه ظاهر شده است.گفتنی است؛ "ساره بیات،""فرهاد اصلانی" و" صابر ابر "در این فیلم به ایفای نقش پرداخته اند .
---------
منبع: ایسنا
 
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
 

 
امیر جعفری: گلزار هرچقدر پول گرفته، نوش جان‌اش!

 
 
http://picture.marshalclub.org/Archive/2013/5/9/161851.jpg


 
امیر جعفری معتقد است دستمزد بالای بازیگران برای ایفای برخی نقش‌ها، بخاطر فیلمنامه‌های نامناسب و فیلم‌های بد است.

برنامه «هفت» جمعه ششم اردیبهشت میزبان امیر جعفری بازیگر سینما و تلویزیون بود. جعفری به نقد شرایط حاکم در سینما ایران و دفاع از بازیگران پرداخت.
این بازیگر در ابتدای برنامه، درباره تفاوت حضور بازیگران در تئا‌تر، سینما و تلویزیون گفت: «هر بازیگری دوست دارد دیده شود و این دیده شدن در ذات اوست. برای بازیگر فرقی نمی‌کند مدیوم دیده شدن سینما باشد یا تلویزیون.»

او با اشاره به حضور بازیگران در برخی فیلم‌های ضعیف و توجیه این مساله از سوی آنان توضیح داد: «بازیگری که می‌گوید فلان فیلم کار خوبی نبود و به خاطر پولش در آن بازی کردم، جک می‌گوید. من خودم هم این جوک را می‌گویم. اما باید علتش بررسی شود . من سال گذشته تئاتری داشتم که برای آن یک میلیون و 700 هزار تومان گرفتم و واقعا آفرین به این مملکت به خاطر این دستمزد.»

بازیگر فیلم «قاعده تصادف» ادامه داد: «به جز «سیزده» هومن سیدی و «قاعده تصادف» بهنام بهزادی همه فیلم‌های سینمایی که در یکی دو سال اخیر پیشنهاد شد، رد کردم. گفتم یا باید آبرویم را وسط بگذارم یا پول بگیرم. اما همیشه به خودم می‌گویم پس فردا که پسرم بزرگ شد می‌خواهد به هنرم افتخار کند یا پولم؟ واقعا در برزخ گیر افتادم و نمی‌دانم چه چیزی درست است.»

امیر جعفری همچین تاکید کرد: «اگر کار را به دست کاردان بسپارند و فیلنامه خوب را دست متخصص ساخت آن بدهند این برزخ برای بازیگر به وجود نمی‌آید. من نیامدم بازیگری کنم که پول دربیاروم. آمدم به هدفم برسم و پول هم دربیاورم. اگر فیلمی خوب نباشد، معلوم است رقم بالا پیشنهاد می‌دهم چرا که وقتی فخری برایم ندارد، حداقل پول داشته باشد. من می‌توانم یک بار فیلمنامه رد مکنم، دو بار رد کنم، بار سوم دیگر این کار را نمی‌کنم چون شغلم است و به خودم می‌گویم باید پول دربیاورم. فیلمنامه‌های خوب ما ممکن است چهار، پنج سال پشت درهای بسته بماند و ساخته نشود. اگر فیلمنامه خوب باشد بازیگر ممکن است یک سوم دستمزدش را بگیرد یا اینکه 50 درصد تخفیف دهد.»

جعفری با نقل قولی از اصغر فرهادی ادامه داد: «اصغر فرهادی در جایی گفت از کسانی که می‌خواهند وارد سینما شوند امتحان دیکته بگیرید و اگر توانستند 12 به بالا شوند به آن‌ها اجازه ورود به سینما را بدهید. فیلمبردار‌ها هم به خاطر کارهای بی‌کیفیت دستمزد بالا می‌گیرند. مگر می‌شود برای هنر سقف تعیین کرد؟ قانون گرفتن دستمزد تا سقف معین را چه کسی تعیین می‌کند؟ اگر به عنوان بخشنامه این قانون ابلاغ شود بله، باید پیروی شود اما آیا بیمه بیکاری ما را هم می‌دهند؟ هیچ کجا بازیگری را به عنوان شغل نمی‌دانند. متر تعیین این سقف چیست؟ پیشکسوت بودن؟ مدرک؟ نقش اول‌ها یا تعداد فیلم‌ها؟ بر چه اساس می‌خواهند برای ما متر و معیار قرار دهند؟»

بازیگر فیلم «پستچی سه باز در نمی‌زند» خاطرنشان کرد: «از ما بدبخت‌تر و تو سری‌ خورتر پیدا نمی‌کنند. تا اتفاقی می‌افتد می‌گویند آقای گلزار انقدر دستمزد گرفته است. ما معضل نیستیم. تعارف که نداریم سینما مرده است. معضل این است که باید ریشه‌ای مشکلات را حل کنند. یکی نیست بگوید مدیران بر اساس چه متری انتخاب می‌شوند. ما بگوییم، می‌گویند به شما چه ارتباطی دارد، وزیر انتخاب می‌کند. از وقتی فیلمنامه‌های نازل در سینما آمده، بحث دستمزد‌ها پیش آمد. هنر سینما یک چیز وارداتی از آن طرف است. ما نمی‌توانیم قانون بگذاریم که با سینما این کار را بکنیم. باید ببینیم آن طرفی‌ها چطور با سینما برخورد می‌کنند ما هم‌‌ همان کار را بکنیم.»

او با اشاره به علاقه مردم به داستان جذاب و خوب، گفت: «قصه خوب برای مردم مهم است. من قصه خوبی سراغ دارم که پنج سال مانده و ساخته نشده است اما باقی فیلمنامه‌ها راحت نوشته می‌شود. سیستم ایمنی سینمای ما ضعیف شده است. وقتی فیلمی دو، سه میلیارد تومان می‌فروشد چرا گلزار پول زیاد نگیرد ؟ نوش جانش. اصلا به خاطر اوست که فلان فیلم میلیاردی می‌فروشد. اگر رقابت سالم باشد، هیچ اشکالی ندارد. آن کارگردانان و بازیگرانی که باید در سینما باشند نیستند و این دقیقا‌‌ همان متر و معیار نادرست است. یک مقدار آزادی بدهند که فیلمنامه‌ها ساخته شود و بحث دستمزدهای بالای بازیگران پیش نیاید. همه فیلمنامه‌های خوب گیر افتاده است.»

جعفری درباره تجربه حضور در فیلم بهنام بهزادی عنوان کرد: «من به عنوان بازیگر نباید درجا بزنم. بازیگر باید نقش‌های مختلف را بازی کند. کار من بازیگری است و با جان و دل ریسک می‌کنم. البته معتقدم بازی در فیلم بهنام بهزادی ریسک نبود و این نقش را خودم انتخاب کردم. کاش فیلم «قاعده تصادف» در شرایط مساعد اکران می‌شد. پیش تولید ما هفت ماه طول کشید. در این مدت با هم حرف می‌زدیم. تا اینکه قرار شد این نقش را بازی کنم. جاا دارد یادی از علیرضا نادری کنم که یکی از فیلمنامه نویس‌های قدر ماست. هر جا برای مصاحبه با من تماس می‌گیرند و می‌پرسند مشغول چه کاری هستی، می‌گویم می‌خواهم در تئاتری از علیرضا نادری بازی کنم. علیرضا به من زنگ می‌زند و می‌گوید این چه حرفی است می‌زنی، من هم به او می‌گویم انقدر این مساله را تکرار می‌کنم تا مجبور شوی تئا‌تر کار کنی.»

او ادامه داد: «هیچ ابایی ندارم از اینکه نقشی را بازی کنم. عطش این را دارم. به بهنام بهزادی هم گفتم دوست دارم این نقش را بازی کنم. گفت به درد تو نمی‌خورد. من هم گفتم سه روز می‌آیم سر صحنه اگر مناسب نبودم، می‌روم که در ‌‌نهایت نتیجه خوبی داشت.»
------------
منبع: خبرآنلاین
 
 
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
 
 
مادران دوست‌ داشتنی و ماندنی سینمای ایران + تصاویر

 
http://picture.marshalclub.org/Archive/2013/5/9/162185.jpg

 
سینمای ایران هر چند در تصویر کردن بسیاری از مدل هایش نا موفق بوده، اما شمایل مادران سرزمین‌اش را در قاب‌های مختلف آن چنان زیبا و باورپذیر و عینی کرده است که می‌شود با سرک کشیدن در حافظه تاریخی آن از مادرانی صحبت کرد که وجه واقعی شان راز ماندگاری‌شان است.

بسیاری تصور می کنند بازی کردن نقش «مادر» در سینما و تلویزیون ساده ترین کاری است که هر بازیگر زنی از عهده آن برمی آید. مرور بازی های درخشان هشت مادر در سینما و تلویزیون خود گویای همه چیز است. مادر یکی از کلیدی ترین نقش هایی است که در سینمای ایران دارای تاثیرگذاری فراوانی است.


امتیاز بدهید :

| امتیاز : 0
موضوع : | بازدید : 548
برچسب ها :

تاريخ : دوشنبه 23 ارديبهشت 1392 | 23:19 | نویسنده : |