قطع کامل دسترسی به فیلترشکن‌ها در ایران
 
http://harimeyas.com/wp-content/uploads/2011/08/feelteeer-300x210.jpg

 

از شب گذشته اتصال به برخی فیلترشکن‌های باقی مانده نیز عمل غیر ممکن شده است.

فیلترشکن‌هایی چون سایفون و برخی ابزارها مانند Kerio و open VPN عملا کار نمی‌کنند و یا بلافاصله بعد از اتصال قطع می‌شوند و به جز برخی روش‌هایی که از سرعت و مقبولیت چندانی برخوردار نیستند هیچ نرم‌افزار فیلترشکنی کار نمی‌کند.

پیش از این نیز اتصال به VPN مسدود شده بود.

علی‌رغم این که سیستم فیلترینگ کشور موفق به از کار انداختن تمامی فیلترشکن‌ها شده این پرسش از متولیان امر مطرح است که نیازهای عادی کاربران مظلوم ایرانی برای مقابله با تحریم‌های اینترنتی و دانلود نرم‌افزارهای مورد نیاز از برخی فروشگاه‌های نرم‌افزارهای باید از چه طریقی انجام گیرد؟

بخش عمده‌ای از فروشگاه‌های نرم‌افزاری آمریکایی و اروپایی عملا به کاربران ایرانی اجازه دسترسی به نرم‌افزارها و یا حتی سایتها را نمی‌دهند و تنها راه دسترسی به آنها استفاده از فیلترشکن‌ها بود.

با استفاده از فیلترشکن‌ها عملا بخش عمده تحریم‌های اینترنتی اعمال شده علیه شهروندان ایرانی ناکارآمود بود اما مسدود کردن گروهی فیلترشکن‌ها عملا دسترسی به این منابع را برای کاربران ایرانی مسدود کرده است.

از کار افتادن فیلترشکن‌ها همچنین مصادف با کاهش سرعت شدید برخی سایت‌ها و سرویس‌های کاربردی مانند Gmail شده این در حالی است که عملا بسیاری از مردم از فیلترشکن‌ها عموما برای رفع نیازهای عادی و قانونی خود بهره می‌گرفتند.

به نظر می‌رسد مسوولان و متولیان بخش اینترنت کشور که در میان آن‌ها افراد معقول و معتدل هم وجود دارند باید بحث فیلترشکن‌ها و کاربرد آن در جامعه کاربران ایرانی را فراتر از موضوع دسترسی به سایت‌های غیر مجاز مورد بررسی قرار دهند.


 


 همکاری ایسوس و اینتل برای ساخت تبلت


asustf


 

Asus  و intel  قصد ساخت تبلت ۶۴ بیتی ۷ اینچی با سیستم عامل اندروید دارند. گزارش شده اینتل و asus برای آوردن یک تبلت ۶۴ بیتی ساده به بازار پرسود موبایل که هم اکنون تحت سلطه ی دستگاه هایی با پردازنده ARM هستند، شروع به همکاری کرده اند. بنابر گزارش های متعدد، این تبلت که قرار است قیمت بسیار مناسبی داشته باشد دارای پردازندهatom z2420 از شرکت اینتل می باشد، یک گیگا بایت حافظه رم، دوربین اصلی ۳ مگاپیکسلی و وب کم ۱٫۳ مگاپیکسلی دارد. همچنین دارای دقت تصویر ۱۲۸۰ در ۸۰۰ پیکسل می باشد. سیستم عامل اندروید ۴٫۱  (Jelly Bean) و باطری آن ۴۷۲۰ میلی آمپر ساعت می باشد.

جالب آن که هر دو شرکت سازنده گفته اند قصد دارند قیمت تمام شده این دستگاه کمتر از ۱۵۰ دلار شود . این یک قیمتی باور نکردنی برای محصولی است که در بالا معرفی شد. البته باید به این قیمت با دیده ی تردید نگاه کرد. به هر حال، همان گونه که Quentyn Kennermer  در سایت Phandroid اشاره می کند، یک تبلت ۶۴ بیتی ۷ اینچی با قیمت ۱۵۰ دلار یک پیشرفت مهم برای شرکت اینتل می باشد که مهمترین محصولش در حوزه موبایل motorala RAZR i و تعدادی اسمارت فون ارزان برای بازار های نوپا می باشد.

 kennermer عقیده دارد †مهم این است که آیا واقعاً اینتل می تواند محصولی به این ارزانی را وارد بازار کند و در این صورت چه زمانی این کار را میکند؟â€او ادامه میدهد : “احتمالا جواب این سوال در کنفرانس بزرگ موبایل در اواخر این ماه (MWC 2013) نباشد ولی ما احساس می کنیم زمان زیادی هم طول نخواهد کشید که درمورد این ریسک بلند پروازانه مطلع شویم .â€همان گونه که در بالا ذکر کرده ام، این که آیا واقعاً اینتل اسم خود را پشت این تبلت ساده و غیر تخصصی می گذارد مبهم باقی می ماند. تبلت های Microsoft Surface نشان داد که در بازار تبلت ها گران قیمت تر بودن ، به معنی پر فروش تر بودن نیست.

 



افزودن سرویس چت به ایمیل بومی


افزودن سرویس چت به ایمیل بومی


رئیس هیئت مدیره پست الکترونیک چاپار از افزوده شدن سرویس چت به این ایمیل بومی در ۶ ماهه دوم امسال خبر داد و گفت: با راه اندازی این سرویس، برای نخستین بار در ایران کاربران در فضای ایمیل بومی امکان چت کردن خواهند داشت. 

سلمان افشار از پیاده سازی نسخه جدید پست الکترونیک چاپار - chmail - با ظاهری کاملا متفاوت و مورد توجه کاربران ایرانی خبر داد و اظهار داشت: تا یک هفته آینده این ایمیل بومی دو زیانه خواهد شد و نیز قابلیت تغییر پوسته - تم- در آن برای کاربر فراهم می شود؛ به این ترتیب کاربر می تواند علاوه بر تغییر پوسته محیط ایمیل خود، زبان منوهای این پست الکترونیک را نیز به فارسی یا انگلیسی تغییر دهد. 

وی با بیان اینکه پست الکترونیک چاپار ۷۰۰ هزار کاربر فعال دارد، ادامه داد: روزانه نزدیک به ۱۲۰۰ نفر عضو این ایمیل بومی می شوند و ۴۰ هزار نقر نیز روزانه کاربر فعال این پست الکترونیک هستند. 

افشار از افزایش حجم ظرفیت chmail خبر داد و گفت: هم اکنون ظرفیت پست الکترونیک چاپار یک گیگابایت است که در سال آینده این حجم به ۳ برابر افزایش می یابد. 

رئیس هیات مدیره پست الکترونیک بومی چاپار با بیان اینکه در حال مطالعه و امکان سنجی و برنامه ریزی برای افزودن سرویس های جدیدی همچون چت به این ایمیل بومی هستیم، تصریح کرد: سرویس چت از جمله سرویس هایی است که از سوی کاربران درخواست شده است و پیش بینی می شود که این سرویس در نیمه دوم امسال به چاپار افزوده شود؛ براین اساس برای نخستین بار کاربران ایرانی در فضای ایمیل بومی امکان چت کردن خواهند داشت. 

وی با اشاره به جایگاه بالای پست الکترونیک چاپار از لحاظ میزان بازدید روزانه براساس رتبه بندی های معتبر تاکید کرد که فاصله بسیار زیادی از نظر جایگاه نسبت به این سرویس با سرویس های مشابه وجود دارد. 

افشار گفت: مشکلی در برقراری ارتباط با پست های الکترونیک خارجی از طریق چاپار وجود ندارد و تنها مواقعی که ارتباطات داخلی در کشور مشکل دارد ممکن است کاربران برای ارسال ایمیل بیرون از محیط چاپار با برخی مشکلات مقطعی روبرو شوند. 
 

 



آیا میدانید دوره های سیسکو چیست؟ 


http://www.rcrwireless.com/austin/files/2011/07/Cisco-Logo1.jpg

در اين قسمت مي خواهيم شما را با دوره هاي آموزشي سيسکو آشنا نماييم .

سيسکو بزرگترين شرکت توليد کننده تجهيزات حرفه اي شبکه مي باشد. اين شرکت محصولات مختلفي از جمله انواع روترها وسويچ ها ، فايروال ها تجهیزات وایرلس و........ دارد .علاوه بر آن شرکت سيسکو سيستم عامل هاي مختلف جهت محصولات متفاوت خود را به مشتريان ارايه مي کند. ابزار هاي مختلف مديريتي و مانيتورينگ و گزارش گيري از جمله محصولات ديگر نرم افزاري اين شرکت مي باشد .

pyramid

سالانه هزاران دستگاه توسط نمايندگان فروش اين شرکت در سراسر دنيا به فروش مي رسند . مشتریان این شرکت جهت طراحی شبکه های مبتنی بر سیسکو پیاده سازی و نگهداری و عیب یابی آنها به متخصصین زیادی در سطوح و شاخه های مختلف نیاز دارند. جهت آموزش و ارزیابی این افراد شرکت سیسکو بخش های مختلفی برای طراحی و اجرا و نهایتا ارایه مدرک دارد که در این بخش به معرفی انواع دوره ها و سطوح مختلف آن می پردازیم . جدول زیر دوره های سیسکو را به موضوعات متفاومت و در سطوح مختلف دسته بندی می کند.

هر کدام از آنها به صورت جداگانه معرفی خواهند شد.

 

Career Certifications
Certification Paths

Entry-Level

Borderless Networks Solutions

Routing & Switching

CCENT CCNA CCNP CCIE R&S

Design

CCENT CCDA CCDP CCDE

Network Security

CCENT CCNA Security CCNP Security CCIE Security

Wireless

CCENT CCNA Wireless CCNP Wireless CCIE Wireless
Collaboration Solutions

Voice

CCENT CCNA Voice CCNP Voice CCIE Voice
Service Provider Solutions

Service Provider

- CCNA Service Provider CCNP Service Provider CCIE Service Provider

 

 * *  * توضیحات مربوط به دوره CCENT در همین صفحه موجود می باشد .* * *

* * * دوره هایی که لینک دارند توسط این موسسه ارائه می شوند . برای اطلاعات بیشتر در مورد هر دوره بر روی آن کلیک کنید. * * *

همانطوری که در جدول مشاهده می فرمایید دوره های آموزشی سیسکو در چندین شاخه و هر کدام در چهار سطح مختلف ارایه می شوند. اولین سطح آموزشی برای تمامی شاخه های سیسکو Entry Level می باشد. دوره آموزشی این سطح با نام CCENT تعریف می شود.
سطح دوم Associate  می باشد  که در این سطح  دوره های آموزشی CCNA R&S , CCNA Voice ,  CCNA Security , CCNA Wireless ارائه میشوند.
سطح سوم با نام Professional شناخته می شود که این سطح شامل دوره های CCNP R&S , CCNP Voice, CCNP Security , CCNP Service Provider و... می باشد.
سطح چهارم که آخرین سطح آموزشی دوره های سیسکو می باشد با عنوان Expert معرفی میشود که به جز شاخه Design بقیه شاخه های در این سطح شامل مدرک CCIE می شوند.

 



 


یک سال پس از بدافزار Flame


http://www.neurope.eu/sites/default/files/imagecache/400xY/flame%20virus.jpg

 با همه پیش‌بینی‌هایی که کرده‌ایم و تمهیداتی که اندیشیده‌ایم آیا می‌توانیم تضمین کنیم که هم اکنون بدافزار دیگری مانند Flame در شبکه ما و بدور از چشمان ما جولان نمی‌دهد؟

یک سال پیش در چنین روزهایی خبرهایی منتشر شد که حکایت از یک حمله سایبری به شبکه وزارت نفت داشت. بدلیل حساسیت موضوع، اطلاع‌رسانی مناسبی در مورد ماهیت حمله و گستردگی آن انجام نمی‌گرفت. اما قطع بودن شبکه و در دسترس نبودن Serverها در شبکه وزارت نفت برای چند هفته حکایت از آن داشت که این حمله یک حمله متفاوت و بی سابقه است. 

بررسی‌ها چند هفته پشت درهای بسته ادامه داشت تا اینکه در روز ۷ خرداد ماه ۹۱ مرکز ماهر خبر کشف یک بدافزار پیچیده بنام Flame را منتشر کرد. 
بدنبال آن شرکت‌های سیمانتک و کسپرسکی نیز تحلیل‌های دقیق‌تری را از ماهیت و عملکرد این بدافزار پیچیده منتشر کردند. 

خواندن این تحلیل‌ها برای هرکارشناس امنیتی شگفت‌انگیز و غیرقابل باور بود.
هیچکس تردیدی نداشت که این حمله کاملا هدفمند و از سوی یک دولت متمول طراحی و حمایت شده است. این بدافزار حداقل به مدت ۲ سال و بر اساس برخی شواهد بیش از ۵ سال قبل از کشف آن، تولید شده و مورد بهره‌برداری قرار گرفته است. بدافزاری که تاکنون نمونه مشابهی نداشته و هدف آن قطعا ایران بوده است.

Flame با نفوذ به شبکه، اقدام به جمع‌آوری اطلاعات، اسناد، تصاویری از Desktop و حتی ضبط صدای محیط از طریق میکروفون کرده و با مکانیزم‌های پیچیده رمزنگاری به مقاصد نامعلوم ارسال می‌کرده است.
این بدافزار از میان تمام فایروال‌ها و آنتی‌ویروس‌های ایرانی و غیرایرانی عبور کرده و در دل شبکه‌ها نفوذ کرده و مانند یک ربات، از راه دور کنترل می‌شد و فرمان‌های جدید را از اتاق فرمانش دریافت کرده و اجرا می‌کرد و در نهایت یک روز پس از شناسایی توسط مرکز ماهر، دستور خودکشی را از سازندگانش دریافت کرد و خود را نابود کرد تا بسیاری از رازهای آن سر به مهر و مکتوم باقی بماند!(اطلاعات دقیق‌تر را در گزارش مشروح ایتنا دنبال کنید.) 

تجربه Flame برخی اظهارات گذشته مدیران را که همواره با اطمینان خاطر از امنیت بالای زیرساخت های IT در کشور سخن می‌گفتند نقض کرد و ثابت کرد حتی با داشتن Firewallهای چندلایه خارجی و ایرانی و نیز آنتی‌‌ویروس‌های قوی نمی‌توان تضمین کرد که بدافزاری مانند Flame از دل شبکه ما سردرنمی‌آورد! 
از این جهت سازمان‌های دولتی با سرعت تمام بخشنامه‌هایی را مبنی بر قطع اینترنت در شبکه‌های داخلی خود صادر کردند و مدیران شبکه را ملزم کردند که اینترنت را از شبکه داخلی سازمان بصورت فیزیکی جدا کنند. 
هرچند که بسیاری از سازمان‌ها به اجبار شبکه اینترنت را از شبکه داخلی بصورت فیزیکی و با صرف هزینه‌های فراوان جدا کردند اما به مرور زمان بدلیل نیاز کسب و کار سازمان به اینترنت، اندک اندک درهای اینترنت را مجددا بسوی شبکه‌های خود گشودند و تجربه Flame را آرام آرام به فراموشی سپردند. 

اینک که یک سال از آن فضای ملتهب و تصمیمات خلق‌الساعه می‌گذرد فرصت مناسبی است که در فضایی آرام و همراه با تدبیر، تجربیات بدافزار Flame را مرور کرده و با این دیدگاه، وضعیت امنیتی شبکه‌های خود را ممیزی کنیم و به سئوالات زیر پاسخ دهیم: 

۱- جایگاه امنیت شبکه برای مدیران ارشد سازمان‌ها چقدر اهمیت دارد؟ به عبارت دیگر سازمان‌ها حاضرند چقدر هزینه کنند تا تجربه تلخ دیگری مانند Flame برایشان تکرار نشود؟ 

۲- پس از تجربه Flame چه اقدام مثبتی در جهت جلوگیری از ورود بدافزارهای مشابه به شبکه سازمان خود انجام داده‌ایم؟ این اقدامات تا چه میزان مؤثر بوده‌اند؟ 

۳- سازمان تا چه اندازه پای اجرای سیاست‌های امنیتی تدوین شده ایستاده است؟ 

۴- آیا کارشناسان و حتی کاربران ما آموزش‌های لازم را برای اجرای صحیح و دقیق سیاست‌های امنیتی دیده‌اند؟ 

۵- کارشناسان امنیتی و کاربران ما تا چه میزان دغدغه‌های امنیتی را جدی می‌گیرند و نکات امنیتی را رعایت می‌کنند؟ 

۶- برای همزمانی استفاده کاربران از شبکه داخلی و اینترنت چه تمهیدات امنیتی

 



امتیاز بدهید :

| امتیاز : 0
موضوع : | بازدید : 532
برچسب ها :

تاريخ : سه شنبه 17 ارديبهشت 1392 | 14:09 | نویسنده : |