کندترین حیوانات جهان

 


گونه‌های جانوری بسیار زیادی در جهان شناسایی شده، اما دانشمندان معتقدند گونه‌های بسیار زیاد دیگری همچنان ناشناخته باقی مانده‌اند. شیوه زندگی و فعالیت‌های جانوران همواره برای عاشقان حیات وحش جالب توجه بوده است. در حالی که برخی گونه‌ها به سرعت بالا و یا واکنش‌های سریع خود مشهور هستند، گونه‌های جانوری کند و آرام نیز علاقمندان خاص خود را دارند.

 

تنبل سه انگشتی 


 تنبل‌ها همان گونه که از نامشان مشخص است، یکی از کندترین موجودات سیاره زمین بوده و نام آن ها به نوعی مترادف با تصاویر صحنه آهسته است. بیشینه سرعت حرکتی آن ها 0.004 کیلومتر در ساعت است. در حقیقت، تنبل‌ها به قدری کند هستند که خزه روی آن ها رشد می کند. 


ستاره دریایی 


 ستاره دریایی از موجودات زیبا و البته کند آبزی محسوب می شود که بیشینه سرعت حرکتی آن برابر با 0.09 کیلومتر در ساعت است. نکته جالب توجه درباره ستاره دریایی این است که به خودی خود قادر به حرکت نبوده و از جریان‌های اقیانوس برای جابه جا شدن استفاده می کند. 



حلزون باغی 

 

حلزون‌های باغی برای اکثر مردم جهان آشنا هستند. این حیوانات نیز نمونه‌های خوبی برای ترسیم حرکت‌های صحنه آهسته محسوب می شوند. لاک حلزون‌های باغی یکی از عوامل حرکت کند آن ها است. نکته جالب توجه درباره حلزون باغی این است که می تواند سه سال را در خواب سپری کند. 



سنگ پشت غول پیکر 

 

سنگ پشت‌های غول پیکر یکی از گونه‌های جانوری مطرح به واسطه حرکت کند و آرام خود هستند. نکته قابل توجه درباره سنگ پشت‌های غول پیکر این است که طول عمر آن ها می تواند به 150 سال نیز برسد. 



کوالا 

 

خرس‌های کوالا یکی از جذاب ترین حیوانات بومی استرالیا و البته از کندترین حیوانات جهان هستند. کوالاها به واسطه سقوط از درختان هنگام یافتن غذا و کاهش زیستگاه‌ها در معرض خطر انقراض قرار دارند. 



لیسه (حلزون بی لاک) 

 

لیسه‌ها نیز مانند همتایان لاک دار خود، حیواناتی کند بوده و به بیشینه سرعت 0.3 کیلومتر در ساعت می رسند. در حقیقت، بیشینه سرعت ثبت شده برای لیسه برابر با 0.305 کیلومتر در ساعت بوده است. 



اسب دریایی 


اسب‌های دریایی از شخصیت‌های مرموز و متفاوت دنیای زیر آب محسوب می شوند. بیشینه سرعت آن ها برابر با 0.8 کیلومتر در ساعت بوده و یکی از کندترین شناگران ساکن دریا محسوب می شوند. 

 


نماتودها 
 
 
 
نماتودها کرم‌هایی میکروسکوپی هستند که از باکتری‌ها تغذیه می کنند، اما برای شکار آن ها انرژی مصرف نکرده و تنها منتظر می شوند تا باکتری‌ها به سوی آن ها بیایند. 
 


هیولای گیلا

 

هیولای گیلا جز سوسمارهای سمی است. اما این جانور که بومی آمریکا و مکزیک بوده و در بیابان‌های استرالیا نیز یافت می شود، بسیار کند بوده و تهدیدی جدی برای انسان محسوب نمی شود. 



گاو دریایی 

 

گاو‌های دریایی از باله برخوردار هستند، اما به ندرت از آن ها استفاده می کنند. این جانوارن بیشتر در آب‌های کم عمق باقی مانده و حالت شناور دارند. در برخی مواقع سرعت شنای آن ها به 8 کیلومتر در ساعت می رسد.

منبع:ایران سان

 

 

 

 



امتیاز بدهید :

| امتیاز : 0
موضوع : | بازدید : 480
برچسب ها :

تاريخ : يکشنبه 8 ارديبهشت 1392 | 22:01 | نویسنده : |